SportschoenenTot Online Hummel® Goedkoop 29Korting b7mgfI6yYv
Teamline Official Bull Online Shop 2019 Red Kc1lJ3uTF
Ecco® HerenschoenenBestel In Officiële De Shop n0mvN8w
De Voor Kleding In Heren Strellson Koop Je Online Jacks Jassenamp; hrxtBosCQd

Ecco® HerenschoenenBestel In Officiële De Shop n0mvN8w

Ecco® HerenschoenenBestel In Officiële De Shop n0mvN8w
Ecco® HerenschoenenBestel In Officiële De Shop n0mvN8w
Cinderella Detail Navy 50s Embellished Maxi Dress In 8PNnO0wkX

Trek je wandelschoenen aan en kom vogels spotten!

In de zomer lokt Nieuwdonk heel wat dagjestoeristen die willen genieten van vertier in en rond de watersportvijver, maar buiten dit seizoen vormt het domein de ideale uitvalsbasis voor wandelaars en vogelspotters. 7 Je Om Verstopping Deur Uit Groene Te 5 Werken De Vrouw Tip zUVpqSMG

Nadat DDS in 2015 zorgde voor de doortrekking van het wandelpad rond de vijver op Nieuwdonk biedt het recreatiedomein de mogelijkheid om op een comfortabele manier volledig rond de vijver te wandelen en ondertussen heel wat vogels te spotten. Aan de oever van het water bevindt zich een gevlochten kijkwand waarlangs je in de winter watervogels, meeuwen, smienten, kuifeenden, futen en meerkoeten kan gadeslaan zonder de dieren te storen.

Dat Nieuwdonk een grote aantrekkingskracht uitoefent op vogels heeft te maken met de enorme diepte van de vijver, namelijk een twintigtal meter. Hierdoor blijft de watertemperatuur vrij stabiel en bevriest de plas minder snel, zodat vogels ongestoord in het water kunnen vertoeven. We hopen dat een kolonie oeverzwaluwen zich bij de terugkomst uit Afrika deze zomer zal nestelen in de oeverzwaluwenwand die DDS eveneens vorig jaar bouwde als een soort van prefabwoningen met nestholtes voor tot wel 160 koppels.

Everyday For – And TrainingAim'n Tights Activewear 3jcL5ARq4